VÅR VISJON

Vi skal gjøre en forskjell

Vannmerke

Vår visjon


Vår ledestjerne og visjon er at vi skal gjøre en forskjell. Dette gjør vi ved å hjelpe mennesker og bedrifter til å realisere sine ambisjoner, skape verdier og sikre økonomisk vekst.

Hvem er vi til for? 

Vi er til for regnskapsførere, bedriftseiere og økonomiansvarlige. Vi skal være den revisoren og rådgiveren i markedet som yter de beste tjenestene. På den måten sørger vi for at kunden kan skape verdier i sin bedrift.

Dette kan vi si fordi vi har spesialisert oss på økonomi- og forretningsrådgivning for mellomstore bedrifter i 20 år. Vi er brennende opptatt av å gi personlig service og vi er dyktige til å sette oss inn i kundens situasjon.

HCA Watermark

Historien bak HCA

2018

HCA har jubileumsår – 25 år siden etablering

2017

HCA flyttet til Solli Plass

2016

Richard Hynne blir partner

2015

Endrer navn til HCA Revisjon og Rådgivning AS. Tar samtidig i bruk en ny profil og ny logo, samt kommunikasjonskonseptet: «Revisjon og din visjon»

2013

20 års jubileum i august – 17 ansatte og fortsatt i vekst. Michael blir partner

2007

Katrine Syversen blir partner

2006

Registrert revisor Jacken Elster Martol og hans 2 ansatte gikk inn i HCA. Begge selskapene ønsket et større faglig miljø for å møte de nye og tøffere kravene til revisorer. Dette medførte et større faglig nettverk og økt kompetanse, som igjen har vært grunnlaget for vår vekst de siste årene.

2003

10 års jubileum – 6 ansatte

2002

Selskapet omdannes til H. C. Andersen & Co AS. Hilde Merete Ljungmann Hajem og Robert Gjelstenli blir partnere.

1993

Hans Carl Andersen etablerer H. C. Andersens Revisjonsbyrå på Kløfta i august på bakgrunn av en portefølje etter Hofseths Revisjonsbyrå.